Fysio- ja allasterapia

Maijan fysio- ja ratsastusterapian erityisosaamisena on monitarpeisten ja neurologisten asiakkaiden fysioterapia. Asiakkaina on pääasiassa lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia, joilla neurologisia sairauksia, kehitys- tai vaikeavammaisuutta tai näkövamma. Kuntoutustoiminnasta vastaava fysioterapeutti Maija Hautanen on toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2005 lähtien.

Tarjoan fysioterapiaa Jyvässeudulla koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä sekä vastaanottokäynteinä terapiatiloissa Fysios Muuramessa. Terapia pyritään toteuttamaan kuntoutujalle tavoitteellisissa tilanteissa arkiympäristöä hyödyntäen. Toimintani keskeisenä periaatteena on yhteistyö asiakkaiden kanssa, sekä perheiden tukeminen ja ohjaus lasten kuntoutusasioissa. Työskentelen moniammatillisesti ja tiiviissä yhteistyössä päiväkotien ja koulujen kanssa. Mahdollisuus on myös esimerkiksi kuntosalikäynteihin, uimiseen ja ratsastukseen.

Allasterapia toteutuu sopimuksen mukaan yksilöllisenä harjoitteluna Jyväskylän Aalto Alvarissa, Vaajakosken Wellamossa, Kylpylä Rantasipissä tai Muuramen uimahallissa.

Fysioterapia toteutuu sopimuksen mukaan Fysios Muuramen tiloissa, joihin on esteetön kulkumahdollisuus katutasosta. Ilmainen pysäköinti aivan oven edessä.

Fysioterapian käyntiosoite: Virastotie 7, 40950 Muurame